Thursday, February 7, 2013

Aghib the Hero

Wehuu...tak lama lagi nak cuti raya cina..Adik aku,Su baru selesai operate buang hempedu pagi tadi.Alhamdulillah semuanya selamat.Mudah2an selepas ni, dia dah makin sembuh spt sediakala.

Mak & abah dah sampai saujana utama 2 dr semalam lagi, tak kesampaian lagi nk jumpa mereka.Bila melihat keadaan begini, kesian juga melihat abah & mak berulang alik dr jengka-KL dlm jarak masa yg dekat.dalam sebulan dah byk kali turun KL,byk dah duit yang terlabur di situ ...Mudah-mudahan Allah murahkan rezeki kedua abah & mak, dipanjangkan umur mereka...

Dalam Feb 2013 ni, tak lama lagi hari lahir Agib yg ke-4 on 11th Feb.Cepat rasanya masa berlalu, masih ingat lagi time sakit nak bersalinkan adik...padahal semua tu dah hampir 4 tahun yg lalu,sakitnya masih dapat di rasa sampai sekarang. Umi doakan Agib menjadi penjaga & kekuatan keluarga kita bila dah besar nanti. Banyak potensi yg ada pada adik...


orangnya ceria,periang,agak nakal~ suka mengusik & menyakat kakak.Sangat pandai berkata2, peka & pick up bila belajar,ramai kenalan,friendly,bercita-cita besar
Penyayang, sensitif,teruja & minat pada moto besar & kereta2 hebat,  berbakat dlm bolasepak~ jadi superstar dlm sukan kegemarannya (football) insyaAllah

Tengah plan mana nak dapatkan kek angry bird utk besday dia nanti..Aku bersyukur di atas pinjaman ini ya tuhanku.melihat anak-anak membesar memberi aku lebih kekuatan untuk terus cemerlang & kuat dalam menempuh kehidupan.Lihat sahaja gelagat mereka, memang pening kepala dibuatnya, tapi sangat seronok melihat mereka bila bergembira....jom layan view sunset di Putrajaya:











Hottest Product