Monday, June 24, 2013

Yang telah pergi..

Sehingga entri ini di tulis, tak sampai hati untuk berikan photo ni pd sorang sahabatku ini...
Bab bergambar ,memang aku suka...tp kali ni x sempat nk bagi diaorang gambar yg aku snap..

tup-tup, kawan aku ni dah lama x dtg kerja sebab menjaga anaknya yang tidak sihat, demam panas katanya.

Tahu tak, lepas keluar wad dalam 3 hari, anaknya lembik, minum susu pun termuntah balik..
aku tak tau cerita, last-last dia bawa pergi KPJ Klang, anak dia dah kritikal...

dalam tengah malam tu disahkan meninggal dunia...

potret ni sampai sudah aku simpan sebagai kenangan, comel sangat anak nya ni..

pari-pari syurga, damailah engkau di sana, menjadi saham akhirat buat ibu bapa mu


Sayang nya baby ini, tapi Allah lebih sayang kan nya..
mood: sedis :-(

Al-Fatihah


Hottest Product