Tuesday, April 5, 2011

Swimming time

Salam semua, cuaca agak panas hari ni.Lunch time tadi hujan agak lebat.Ok lah sekurangnya sejuk sikit bumi ni.Rasa sunyi jer hari ni walaupun dikelilingi kerja2 yg tak kan habis...apa nak buat itulah kenyataan hidup yg perlu kita tempuh dengan tabah...

Hari tu berkesempatan bawa budak2 pergi terjun kolam...wah syok betul diaorg ni yer...ye lah dah lama tak bawa diaorg ke tempat2 cam ni.

Saya Aizat


Zara yang cantik


Aghib yang hensem

Cantik kan pool ni,kawasan kejiranan di sini pun nampak secured dan tenang sangat.Tapi menurut cite kawan ku itu, rumah2 dekat area ni pun regenya dah naik mendadak!paling kurang pun dalam 400k++...!

Yer, kalau dapat rumah ala2 resort begini memang  best kan....tapi yg tak best nya sure anak2 aku mesti tiap masa nak  terjun kolam...




Actually, ni masa we all menghadiri jemputan seorang rakan yg buat besday party anak nya .Party ala2 tepi pool gitu.Walaupun majlis agak ringkas , tapi memang happening utk budak2 & amat santai tuk mak ,bapak yg hadir hari tu...So, untuk para member yg masih tercari2 rumah idaman tu, apa kata anda beralih angin utk intai2 rumah2 yg sebegini....menarik sangat kan!

 Malam minggu yg lepas, kami juga berkesempatan jenguk2 fun-fair...kalau dulu fun fair ni agak glemer zaman aku kecik2 dulu.Kalau dulu kat jengka, selalu la gak abah + mak bawa kami  adik beradik tgk fun fair kat bdr jengka tu.Kagum kejap anak2 aku...mata diaorg yg pada mulanya dah nak layu tu terus je segar bugar,pastu cam tercengang2 pun ada....mana taknya, we all singgah ni pun dah agak lewat mlm....hampir jam 12 pg..

Tengok la aksi 3 beradik ni ,first time pergi fun-fair

Buat anak2 ku, jangan leka dengan dunia yg sementara...
Adios




No comments:

Post a Comment

Hottest Product