Tuesday, October 18, 2011

Let's be a Book Worm!

Yes, Alhamdulillah.

We got new place to go now.A very impressive & modern design building...Or lebih tepat lagi, ada tempat lepak baru yg amat berinformasi , I guest. ;-).Selalunya weekend, memang dah jadi tradisi Umi utk buat arrangement / aktiviti yang perlu di buat for our famili.Well, so far cadangan2 yang bernas itu sentiasa ada.





 Kalau nak diikutkan, satu hari duduk sini pun ok, tp kesian pulak  nanti pada rakyat jelata hamba kan.So far banyak juga buku-buku menarik yang ada di sana. I suggest, rakan2 boleh la  luangkan masa one time. I want Aizat be one of the loyal member here one day.

Dalam masa masih terintai-intai suasana menarik kat sana , sempat le capai '3 harta' yg akan aku kerjakan sampai habis nanti...Tulisan Dato'Dr. Hj Mohd Fadzilah Kamsah, memang dah lama nak cari, but quite pricy sikit...last2 jumpa kat tempat ni...Syukur.

Tempat bersantai-santai pun ada tau.Alamatnya ramai benor yg tak nak balik rumah sendiri ni!

Berrminat tak dgn tempat yg we all dah pergi ni? ni ha ada sedikit infor for you all tentang PPAS.Check it out yer.


Info tambahan:
- Perpustakaan awam Selangor ini merupakan hadiah Sultan Selangor kepada rakyat Selangor.
- Menyediakan perkhidmatan XD theater / 6D theater.
- Menyediakan ruangan khas untuk setiap peringkat umur.
- Dilengkapi dengan ruangan bermain untuk kanak-kanak.
- Semua komputer yang disediakan di perpustakaan ini berjenama Apple.

No comments:

Post a Comment

Hottest Product