Thursday, April 12, 2012

Cuti-cuti lagi

Salam,dah lama tak pos berita kat sini, alasan biasa blogger part time cam kita ni x lain x bukan, tak da masa ..
Hari ni aje, macam2 rasa & komen kita dengar pasal gempa di sumatera semua tu. Krabi tmpt glamer tu pun habis bergegar...Erm gerun juga hati ni bila dengar berita mcm ni, maybe Tsunami besar juga akan berlaku sekali lagi? Itu tak mustahil kan..Apa pun kalau ada teman-teman yg nak buat aktiviti tepi pantai, kita rasa baik batalkan saja buat masa terdekat ni.Sebagai langkah berjaga-jaga!

Nak merakam bbrp gambo waktu kami di kg Beris Pak Abu, Besut.Aku rindu suasana damai kampung, suara anak-anak berlari di laman, cuaca pagi dgn kicauan burung, deru angin sejuk belakang rumah, masakan mak yang sedap, erm rindu & ingin kembali ke zaman kanak-kanak ku..





ni pulak aktiviti coklat cip oleh adik iparku!







No comments:

Post a Comment

Hottest Product