Sunday, February 19, 2012

Terjun kolam lagi?

Salam pembuka bicara.Kalau diikutkan byk sangat tempat yg dah we all pergi sejak akhir thn lepas, tp kebanyakannya tak di share di sini akibat gambar tak sempat di edit..Apapun kali ni nak juga share 1 tempat yang agak menarik untuk di lawati specially untuk anak2 kecil..apa lagi kalau bukan tempat diaorang boleh main air sepuas-puasnya..

pernah dengar pasal Sg Tekam Resort tak? actually tepat ni di luar bandar, tempat agakterpecil.kalau sesiapa yang duduk disekitar  Jengka, maybe kenal atau pernah pergi tempat ni...

apapun bagi aku, tempat ni x da la best sangat, ok lah untuk kami yang berada di ceruk kampung ni..nak ke Gambang water park agak jauh dr rumah, so ini alternatif terbaik setakat ini la.Lagi satu aku tak berapa suka dgn Gambang Wter park sebab ramai sangat orang...Sekali sekala layan & bagi peluang untuk budak2 apa salahnya kan...






Tempat nya agak kecik & terlindung bg kawasan kanak-kanak,so kurang la sikit penat utk awasi diaorang, so aku boleh rest sambil anak-anak enjois their time playing dengan cousin dia...



No comments:

Post a Comment

Hottest Product