Thursday, November 10, 2011

I-City, apa yg menariknya?

Lately, dah banyak aktiviti /event yg di buat sekitar kawasan I-city ni.Well, pada yang belum menjejakkan kaki kesana, sure tertanya-tanya....apa menariknya kat sana kan. kat sini Umi  imi nak kongsikan sedikit rakaman gambar yang vogue ni untuk tatapan siapa yang sudi menjenguknya. Jom kita terjah!


Oh, Aizat & Danish jadi model Phineas & Ferb's pula.Sempat join launching & promotion by ASTRO



Sekitar bazar Ramadhan 2011




Jangan tak tahu, di I-city juga ada reptile zoo. Ala -ala mini zoo, banyak juga haiwan reptile, burung kakak tua, er..iguana & macam-macam jenis ular. Siap boleh bergambar lagi dengan semua haiwan tu, tp kena bayar ok.Untuk anak-anak memang tempat ni menarik especially sebelah malam. Lampunya memang superb, siap dibentuk jadi rusa, lembu, zirafah ,pokok-pokok dan macam-macam lagi lah.

Kalau dulu sekali masuk kena bayar RM10, tapi sekarang rasanya dlm RM5 je. Tapi kan nak nasihatkan korang la, kalau nak ke sana , make sure poket penuh. Banyak benar mainan lip-lap-lip-lap! mahal pulak tu..kalau anak tiga, paling kurang RM 30 utk mainan saja tau..

No comments:

Post a Comment

Hottest Product