Wednesday, March 30, 2011

Dino's Alive- School break carnival

Bismillahirrahmanirrahim...pembuka bicara

School break is coming! Umi tengah fikir2 apa rancangan utk aizat,zara & aghib.Hope aizat will enjoy his school break kali ni.Ingat nak hantar balik jengka, tapi dah terlepas sudah....Ayah ada seminar on 12 mar ,sabtu lepas for the whole day.Wow , seminar Dr Azizan .So, terlepas lagi majlis kawin member belajar dolu, Aida kat sungai siput.

This is the first time we all jejak kaki kat Pusat Sains negara.Kalau nak pergi sana from klang, better u all ambil NKVE sahaja then ambil exit Damansara. Bayar tol.......Then you all cari la sign board Pusat Sains tu on ur left or TTDI ,KL.Area sini, so far boleh je redah, agak familiar dgn jln area sini.X da la sampai makan buah langsat....**sesat

uih! so crowded, mostly all come with famili member
 
so lively, dino ni siap ada bunyi,bergerak2 cam hidup!Budak kecik mmg takut tgk ni termasuk le si aghib
well, this place is quite interesting for all my kids.Mana tak nya, mula2 sampai pun aizat,zara & aghib terlalu teruja dgn ikan2 dlm akuarium kat situ.Yup we all pun semua teruja, memang nice view entrance di situ coz aquarium nya jd entrance. Aghib yg mmg suka dengan fish ni langsung tak nak berganjak dr situ.

i'm so excited~ Aghib

umi, saya dah berjaya cipta telefon..


bereksperimen lagi, nanti aizat & zara leh jd engineer/arkitek gitu

No comments:

Post a Comment

Hottest Product