Monday, March 14, 2011

Mengundi Sambil Bercuti

Lepas kerja hari jumaat lepas, masih teragak2 nak balik kg ke tidak. Last2 suami cakap jom je la balik....Oh ok, bukan paksa dia balik kg aku pun kan.Tiap kali nak balik kg selalu nya dia yg excited lebih dr aku...ok la tu sekurang-kurangnya tak perlu ler nak merayu dia tiap-tiap bulan..."Bang, jom bali kg...budak2 dah rindu kat Aki & Mok"...

Cuti kali ni berbeza sikit....semua adik beradik ada: umi+ famili, Acik+famili, Mok teh + famili, Pok de (mok de x da lagi, pergi triang), Pok long+ famili ...tapi Mok Su Yah takde , bercuti/motivasi kat Kuantan dengan rombongan sekolah dia.


 
Balik kali ni sempat la round kg jengka, bukan apa, saja nak meriahkan/menjenguk suasana mengundi kat sini.Memang meriah sesangat.Semua menteri/MB/PM seme pakat2 turun. Habis glamer jengka 23.Tiap-tiap hari ade je berita dalam radio, paper malah buletin utama pon buat liputan kat sini gara2 pilihanraya kecil DUN Kerdau.


 


No comments:

Post a Comment

Hottest Product