Sunday, July 24, 2011

Aku jadi artis...

Salam pembuka bicara..

Bulan Sya'aban dah hampir habis, sudahkah rakan-rakan sekelian meng Qada' puasa yg lepas. Kalau belum, masih ada masa lagi kan,lebih  kurang seminggu dari sekarang Ramadhan dah menjengah. Dari minggu lepas, agak sibuk menyiapkan apa yang perlu ,paling tidak, ramadhan nanti boleh tumpu pada ibadah pulak kan (ni azam tahun ni, insyaAllah). Dalam berkira-kira nak berpuasa ni, sempat lagi aku berniat nak sediakan lauk-pauk penambah selera terutama nya waktu sahur nanti...rasanya yang paling laku dan berselera untuk sahur ni tak lain tak bukan......sambal kering ikan bilis + serunding daging/ayam + sardin + stok telur+ nugget + burger....erk! ni bunyi macam lauk orang-orang yang tak berapa nak rajin (tak baik cakap direct, nanti jadi doa kan)



makanya esok lusa dah boleh la mula meng stok barang keperluan semua tu kan. Sebenarnya tiada masa untuk berceloteh panjang dalam masa weekend yang terhad ni,cuma nak luahkan rasa teruja masa jadi artis...
Jangan tak tahu, part time aku ni..., dan satu hari silap-silap jadi kenyataan & bukan lagi angan-angan kan...


(masalah nya tak pernah berangan pun...erm, cuma perasan glamor jer)



kopi ni memang power, tak percaya, boleh cuba!


zas korang semua

itulah sebenarnya yang nak di ceritakan, kita cuma tumpang glamor artis la...anyway, bro Afdlin (panggilan manja Lin) memang sporting! korang nak jumpa dia ker...

mak & abah tak jadi datang melawat anak-anaknya, so hopefully kita dapat jumpa Ramadhan nanti..semoga semua sentiasa ceria...

No comments:

Post a Comment

Hottest Product